Spesialister på maskinstyring

Norsecraft Geo AS er autorisert, eksklusiv forhandler av Topcon maskinstyring i Norge. I tillegg forhandler vi Geoslam håndholdte laserskannere og GPS-/GNSS-mottakere fra Sokkia.

Som leverandør av produkter til bygg og anlegg er det vår filosofi at kunder som handler hos oss skal få markedets beste service og support.  Vi holder til flere steder i landet, og vår supporttelefon er åpen daglig fra kl 07 til kl 19. I tillegg tilbyr vi hjelp til å tilrettelegge data for bruk i maskiner og utstyr.  Dette gjør at kunden vil oppleve at produkter fra Norsecraft Geo AS øker effektiviteten og bedrer lønnsomheten i prosjekter.

Miljø

I Norsecraft Geo har vi som mål at alle våre produkter og tjenester skal øke effektiviteten i gjennomføring av bygg- og anleggsprosjekter. Noe som vil redusere ressursbruk som er skadelig for miljøet. Som eksempel kan vi nevne at det er dokumentert at ved bruk av maskinstyring i anleggsmaskiner reduserer man masseforflytting med minimum 20 %. Dette vil redusere forbruket av drivstoff tilsvarende.

Norsecraft Geo AS

Norsecraft Geo AS er en del av Norsecraft-konsernet. Norsecraft-konsernet har levert utstyr og tjenester til bygg, anlegg og annen industri siden 1980. Allerede i 2004 leverte vi de første maskinstyringssystemene i Norge, og har siden bygget virksomheten sten på sten gjennom oppkjøp og organisk vekst. Vi har i dag meget erfarne ansatte, hvor mange har mer enn 10 års erfaring fra forskjellige aspekter ved maskinstyring, geomatikk og landmåling.

Norsecraft-konsernet har to selskaper i Sverige, Norsecraft Geo AB og Norsecraft Geo Position AB. Disse leverer Topcon maskinstyring og Topcon GPS-/GNSS-mottakere, totalstasjoner, skannere og andre produkter.

Norsecraft Geo AS har kontorer i Oslo, Trondheim, Kristiansand, Leknes, Stockholm og Gøteborg.